Den smarta staden- från vision till verklighet!

Palle Lundberg är stadsdirektör i Helsingborgs kommun och medverkar som Keynote-talare på Smarta städer 2017. Som Stadsdirektör är Palle Lundberg är stadens högste tjänsteman och chef över stadens förvaltningschefer. Han har ett övergripande ansvar att samordna stadens förvaltningar och bolag. Tidigare har han blivit utsedd till årets chef 2009, och han har mer än 25 års erfarenhet av ledarskap från olika sammanhang, som konsult- och servicechef, kommundirektör.

På konferensen kan du lyssna till Palle Lundberg när han berättar om utmaningar och erfarenheter från Helsingborgs kommun – med invånaren i centrum. Vad har de gjort, vad gör de nu? Och hur tar man den smarta staden från vision till verklighet.

Det här vill du inte missa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *