Kista Mentorspace blir en del av Smarta städer med spännande workshops och seminarier!

Kista Mentorspace är en mötesplats för innovation i anslutning till KTH Skolan för Informations- och kommunikationsteknik i Kista. Här testas nya idéer och innovationer i samverkan mellan akademi, företag och samhälle. Vi är glada att meddela att initiativtagaren professor Mark Smith medverkar på Smarta städer och att Kista Mentorspace blir en del av mässan. Här kommer du kunna testa på olika aktiviteter, delta i workshops och nätverka.

Kista Mentorspace är en mötesplats för den som vill dela med sig av sin kunskap och sina idéer, ta del av andras liksom testa nya lösningar. Det är också en plats där studenter kan samverka med externa aktörer. Helt enkelt en möjlighet till korsbefruktning mellan utbildning, forskning, industri och samhället utanför i stort och smått.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *