På konferensen kommer det att under varje parallellt spår att hållas spännande paneldebatter. Panelerna består av sakkunniga från myndigheter, kommuner och näringslivet, som genom diskussion belyser olika frågeställningar och utmaningar som visionen om den smarta staden ger.

 

Ur programmet:

  • Hur skiljer sig framtidens hållbara och trygga stad sig från dagens?
  • Hur får vi fler medskapande medborgare?
  • På vilket sätt kan vi värna medborgarnas integritet?
  • Vad innebär teknikutvecklingen för transportsystemen för staden i framtiden?
  • Vilken stad vill vi ha och hur kan uppkopplad infrastruktur leda till det?

Panelerna leds av erfarna moderatorer. Bland deltagarna finns bland andra Johan Edstav, regeringens nationella samordnare, Alexander Ståhle, doktor i stadsbyggnad på KTH och VD för arkitektkontoret Spacescape, Anette Henriksson, kommundirektör, Lunds kommun, Joakim Jardenberg, rådgivare, affärsängel och föreläsare och Magdalena Andersson, landshövding i Västerbotten och ordförande i Trästad Sverige.

Det här vill du inte missa!

Läs mer och se programmet här  | Se alla paneldeltagare här | Se hela konferensprogrammet | Anmäl dig här

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *