Vi är stolta att kunna presentera fyra starka Keynote-talare med spännande sessioner som du som deltagare på konferensen får ta del av!

 

Först ut i programmet är Frans-Anton Vermast som håller sin session ”A liveable city is all about the citizens happiness!” under onsdagen 28 november kl. 10:15-10:45. Vermast arbetar som Strategy Advisor & International Smart City Ambassador vid Amsterdam Smart City. Läs mer om Frans-Anton Vemast HÄR!

Under samma dag föreläser även vår Keynote Sepehr Mousavi, ordförande för nationella kommittén, Hållbara smarta städer och samhällen. Du kan lyssna på Mousavis session ”Hur data och KPIer möjliggör för städer att uppnå deras agenda 2030-mål (How data and KPIs enable cities in reaching their agenda 2030 goals)” kl. 13:00-13:25. Läs mer om Sepehr Mousavi HÄR!

Årets inspirationstalare Gustaf Josefsson Tadaa avslutar första dagen med sin session ”Hur förändras makt, ansvar, beslutsfattande och medborgarskap när våra relationer digitaliseras?” kl. 16:50-17:30.  Josefsson Tadaa är entreprenör, organisationsutvecklare och futurist. Läs mer om Gustaf Josefsson Tadaa HÄR!

Torsdagen den 29 november kl. 13:00-13:30 är vi glada att Elena Fersman, Research Director, Machine Intelligence and Automation vid Ericsson samt Adjunct Professor vid KTH föreläser med sessionen ”AI Technologies in Smart Cities”. Fersman deltar även i en panel under samma dag. Du hittar mer information om Elena Fersman HÄR!

Se alla våra talare härSe programmet här | Anmäl dig till konferensen här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *