Välkommen att anmäla dig till Smarta städer 2017

Nedan väljer du om du vill delta under konferensen eller bara besöka mässan. I konferensbiljetten ingår deltagande under två-dagars konferensen med fyra parallella spår och spännande Keynotes, lunch och fika båda dagar samt kvällsmingel med tilltugg. Mässan är kostnadsfri att besöka.
Om din organisation har behov av skräddarsydda lösningar för ert deltagande, tveka inte att kontakta oss för förslag och bokning.

Anmäl dig till mässan

Gratis

Observera att denna biljett inte ger tillgång till konferensen

Anmäl dig till mässan här! Om du har anmält dig som konferensdeltagare behöver du inte registrera dig som mässbesökare också.

Köp konferensbiljett

5490kr

I priset ingår deltagande under två-dagars konferensen med frukost, lunch, fika och nätverksmingel.

Grupprabatt

Fler än 4?

Kontakta oss för offert!

Vi erbjuder rabatterat pris för gruppbokningar. Kontakta oss för offert och bokning.

Rabatterad konferensbiljett

Geoforum Sverige

4490kr

Alla anställda hos Geoforum Sveriges medlemmar erhåller 1000kr rabatt på konferensbiljetten och anmäler sig via en separat länk nedan.

VI DONERAR 100KR PER BILJETT

Läxhjälpen är en icke-vinstdrivande stiftelse som med finansiering från näringslivet bedriver gratis, resultatfokuserad läxhjälp i socioekonomiskt utsatta områden. För varje konferensbiljett donerar vi 100kr till Läxhjälpens viktiga arbete för våra unga medborgare.

Dagens barn och unga kommer att vara framtidens skapande medborgare som kommer att bo, verka och fortsätta utveckla den smarta och hållbara staden. Med rätt stöd och hjälp, kan dessa unga få ökad chans att klara skolan, utvecklas och nå sin fulla potential.