Mötesplatsen för grönt byggande och hållbar stadsutveckling har blivit smart!

Ekobygg, som tidigare varit en fristående mässa, är nu 2017 en del av mötesplatsen Smarta städer, som tar ett helhetsgrepp på framtidens smarta och stad och hållbart byggande!

Varför besöka Smarta städer?

  • Delta på Sveriges största mötesplats med det senaste inom smart stadsutveckling och hållbart byggande
  • Träffa 50 leverantörer och viktiga organisationer  som arbetar med lösningar, produkter och tjänster för den smarta och hållbara staden
  • Lyssna på kostnadsfria seminarier och föreläsningar med experter från bland annat Järfälla kommun, Västerås Stad och Klimatsmartbyggande!

Besök Smarta städer om du arbetar som:

  • Inköpare, beslutsfattare eller ansvarig inom grönt byggande och hållbar statsutveckling
  • Arkitekt
  • Byggentreprenör
  • Inköpare, beslutsfattare eller ansvarig på byggbolag
  • Inköpare, beslutsfattare eller ansvarig fastighetsbolag
  • Ansvarig inom stat, myndighet och kommun inom stadsplanering, miljö och samhällsbyggande

Program

Nästa års mässa bjuder på intressanta föredrag på scenerna som finns i mässhallen. Har du något spännande att berätta om? Hör av dig till vår projektledare Maria Tunebro, maria.olssontunebro@easyfairs.com

Liksom förra året kommer Hållbaren att vara mässans naturliga knutpunkt! Här samlas man för en kopp kaffe eller ett glas färskpressad juice och knyta kontakter.

Tidigare medverkande om Ekobygg

Bra blandning på leverantörerna på mässan. Jag har haft intressanta diskussioner om att hitta bra produkter ur ett miljöperspektiv.
Henrik Numelin, Region Gävleborg

Mässan har varit inspirerande på många sätt! Vi har kommit i kontakt med nya människor med spännande idéer, som vi hoppas få möjlighet att samarbeta med i framtiden.

Mia Häggström, Miljö- och teknikchef

”Vi på Kingspan arbetar väldigt intensivt för att energieffektivisera framtidens byggnader och nu lanserar vi andra generationen av våra högeffektiva isoleringsmaterial. Därför är det självklart för oss att vara med på Ekobygg, som är en del av Smarta städer, för att komma i kontakt med rätt målgrupp.”

Kenneth Finnäs, Försäljningschef Sverige, Kingspan

Tag chansen att medverka!

Boka monter

 

Tag chansen att medverka som utställare! Kontakta vår projektsäljare idag för att boka din plats. Vi erbjuder ett smidigt allt-i-ett-paket för ett så enkelt och kostnadseffektivt utställande som möjligt. Vi har även attraktiva sponsorpaket och kan ta fram individuella lösningar som passar just ditt företag.

John Touray

Projektsäljare

Telefon: 08 506 650 88