Ekobygg

Nu en del av Smarta städer

Nordens ledande mötesplats för grönt byggande och hållbar stadsutveckling

Ekobygg blir 2017 en naturlig del av ett helhetskoncept för hållbart byggande och den uppkopplade staden- Smarta städer. Här möts alla som jobbar med och inom grönt byggande, hållbar utveckling och cirkulär ekonomi. Under två spännande och inspirerande dagar får beslutsfattare och nyckelpersoner möjlighet att ta del av de senaste rönen inom området via seminarier och konferenser, skapa nya affärsmöjligheter och knyta viktiga kontakter. 

Varför ställa ut ?

  • Nordens största mässa inom hållbar stadsutveckling
  • Du får möjlighet att synas i ett forum för grönt byggande
  • Du träffar beslutsfattare direkt på plats

Besökare:

Här samlas påverkare, beslutsfattare och andra verksamma inom grönt byggande och hållbar statsutveckling. Huvuddelen av besökarna som är intresserade av Ekobygg kommer från byggsektorn, såsom arkitekter, byggentreprenörer, byggbolag och fastighetsbolag. Vi har också många besökare från stat, myndighet och kommun, då dessa frågor ligger högt på deras agenda.

Mässprogram

Nästa års mässa bjuder på intressanta föredrag på scenerna som finns i mässhallen. Har du något spännande att berätta om? Hör av dig till vår projektledare Maria Tunebro, maria.olssontunebro@easyfairs.com

Liksom förra året kommer Hållbaren att vara mässans naturliga knutpunkt! Här samlas man för en kopp kaffe eller ett glas färskpressad juice, knyta kontakter och lyssna på inspirerande föredrag.

OM EKOBYGG 2015

Vi är nöjda med vår medverkan på Ekobygg!
- Det har varit en bra mötesplats där vi fått möjlighet att visa upp och diskutera vårt miljöarbete med viktiga målgrupper i bygg- och fastighetsbranschen. Det finns ett stort intresse för miljöfrågor kring våra produkter och det har stärkt oss i vår övertygelse att vi är på rätt väg.
Dag Duberg, , Nordisk hållbarhetschef, Tarkett
Bra blandning på leverantörerna på mässan. Jag har haft intressanta diskussioner om att hitta bra produkter ur ett miljöperspektiv.
Henrik Numelin, Region Gävleborg
Mässan har varit inspirerande på många sätt! Vi har kommit i kontakt med nya människor med spännande idéer, som vi hoppas få möjlighet att samarbeta med i framtiden.
Mia Häggström, Miljö- och teknikchef
71%

71 % av besökarna vill besöka mässan igen

Intresserad av att ställa ut?

Tag chansen att medverka som utställare! Kontakta vår projektsäljare idag för att boka din plats. Vi erbjuder ett smidigt allt-i-ett-paket för ett så enkelt och kostnadseffektivt utställande som möjligt. 

Linda Ferm
Säljansvarig

linda.ferm@easyfairs.com
+46 8 506 650 06

EKOBYGG 2015