Unik arena för nya affärsmöjligheter

Har du lösningar, produkter eller tjänster för den smarta och hållbara staden? Då är det här forumet för dig! Smarta städer samlar för första gången användare, kravställare, beslutsfattare och nyttjare från hela samhällsbyggnadssektorn. Här får du chans att ansikte mot ansikte skapa nya kontakter och affärer i rätt forum under två intensiva dagar.

Vi erbjuder attraktiva sponsringsmöjligheter och lösningar för dig att synas och medverka på mässan och konferensen.
Tag chansen att bli en del av mötesplatsen Smarta städer!

Varför ställa ut?

  • Smarta Städer är Sveriges största mässa inom digitalisering i staden och hållbar stadsutveckling
  • Träffa beslutsfattare, inköpare och verksamhetsutvecklare med stort behov av att se nya lösningar, produkter och tjänster.
  • Du får möjlighet att synas i framkanten av samhällsteknologin och i ett forum för grönt byggande. Detta genom ditt deltagande i utställningen och Tekniken i praktiken som äger rum på utställningsytan. Där får du som leverantör möjligheten att presentera ett framgångsrikt case du är stolt över.
  • Du får delta i en unik miljö med fokus på möten, nätverkande och nya affärsmöjligheter.

Vem besöker?

  • Inköpare, beslutsfattare, verksamhetsutvecklare, tjänstemän och politiker från kommun och myndigheter som arbetar med stadsplanering, IT, säkerhet och digitalisering, miljö och hållbarhet samt medborgardialog.
  • Inköpare, beslutsfattare, verksamhetsutvecklare, ingenjörer som arbetar inom GIS/ Geodata, IT, säkerhet, bygg, fastighet, transport- och energibranschen.
  • Arkitekter.

Vad vill besökarna se?

  • Besökarna kommer för att få inspiration, fylla på med kunskap och upptäcka lösningar, produkter och tjänster som ger praktisk verksamhets- och affärsnytta samt att knyta nya kontakter.
  • Utställningen är en aktiv, vibrerande mötesplats där utställarna bjuder in till workshops, diskussioner och showcase-miljöer. Tillsammans bildar alla medverkande företag en kreativ arena där den smarta och hållbara stadens utveckling kan realiseras.

Paketformat och individuella lösningar för ditt företag

Vi erbjuder färdiga paketlösningar så att du kan fokusera på det som är viktigt, och bistår med personlig och individuell service för att skräddarsy ditt deltagande.

Din monter blir en unik lösning för ditt företag där du kan skapa just det mötet du är ute efter. Bjud in till workshops, skapa en business lounge, bygg en visningsmiljö eller anordna egna föreläsningar, allt är möjligt! Utställningsmiljön på Smarta städer är vibrerande, kreativ och spännande!

Exempel på monteraktiviteter

Anordna workshops

Skapa en business-lounge och förboka möten

Anordna nätverksfrukost eller ett mingel

Anordna utbildningar och certifieringar

Visa era lösningar och tjänster i praktiken

Skapa showcase och visningsmiljöer

BOKA

Kontakta oss

För mer information och för att boka din medverkan, kontakta Olivia Casbolt, säljansvarig på Smarta städer!

Olivia Casbolt

Säljansvarig

olivia.casbolt@easyfairs.com
08-506 650 89

boka