Världsutställningen Expo 2020 äger rum i Dubai år 2020 med temat ”Connecting Minds – Creating the Future”. Detta blir regeringens enskilt största satsning inom export- och investeringsfrämjandet. Den svenska paviljongen har ett hållbarhetsperspektiv. Smarta städer och Framtida transporter är två av de fyra marknader som kommittén har valt att lyfta fram. Anders Lönnberg, generalkommissarie har uppdraget att planera och genomföra Sveriges deltagande. Under Smarta städers andra dag, torsdagen den 29 november kl. 16:00- 16:30 kommer Anders Lönnberg att prata mer om Sveriges största exportsatsning, detta vill du inte missa! Läs mer om Anders Lönnberg och hans session under Smarta städer!

 

 

Fun Fact om Dubai: Visste du att Shejk Mohammed bin Rashid Al Maktoum har  fått igenom visionen att Dubai ska bli en av världens smartaste städer? 
Det talas om att införa en flygande taxiflotta samt en hyperloop mellan Dubai och Abu Dhabi. Läs mer om Dubias satsning för den Smarta staden.

 

Se alla våra talare här | Se programmet här Anmäl dig till konferensen här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *