Umeå, Glasgow och Rotterdam är alla delar av RUGGEDISED, Europas Smart City Lighthouse- projekt. Dessa städer samarbetar för att demonstrera hur man kan kombinera IKT, e-mobility och energilösningar för att skapa en smart stad för alla. Projektledarna Carina Aschan, Umeå, Gavin Slater, Glasgow och André Houtepen, Rotterdam kommer tillsammans hålla sessionen ”3 Smart City Lighthouse stories from Umeå, Glasgow and Rotterdam” under torsdagen den 29 november där de berättar mer om RUGGEDISED projektet.

 

 

 

 

 

 

 

Umeås fokus i projektet kommer att ligga på ”Innovation District” som ligger öster om Umeås stadskärna, universitetsområdet. Läs mer om Umeås och RUGGEDISED.

Glasgow kommer att lägga sitt fokus på utvecklingen av ”Smart Street” som du finner i stadskärnan längst med George Street och Duke Street. Nyfiken på mer om Glasgows ”Smart Street”? Klicka här! 

Rotterdam introducerar ”the Heart of South” i RUGGEDISED projektet, vilket är den södra delen av Rotterdam. Där vill de implementera 13 smarta lösningar. Läs mer om Rotterdam och ”the Heart of South”.

 

Se alla våra talare här | Se programmet här Anmäl dig till konferensen här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *