Konferensen bjuder på spännande presentationer och paneldiskussioner. Nedan finner du deltagarna i panelen ”Transformationen till smarta hållbara städer” som kommer att modereras av Anna Bellman den 29 november kl. 15.30-16.00 i Plenum, sal M2.

Susanne Ås Sivborg,
Generaldirektör för Lantmäteriet sedan den 1 januari 2017. Hon kommer närmast från Patent- och registreringsverket där hon var generaldirektör i 9 år. Hon är tf styrelseordförande i FMV och ledamot i Högskolan Väst, SIQ, KTH Holding och IVA.

Mats Lewan,
Författare, internationell föreläsare, futurist, konsult, journalist och forskningsanalytiker med fokus på framtid och teknik. Han har arbetat i mer än femton år som teknikreporter för tidningen Ny Teknik och startade även den framåtblickande digitala tidningen Next Magasin som han var redaktör för. Tidigare arbetade Mats internationellt som frilansjournalist och som reporter för CBS CNET News i San Francisco samtidigt som han deltog i programmet Innovation Journalism vid Stanford University. Mats har en civilingenjörsexamen i teknisk fysik från KTH i Stockholm.

Anna Eriksson,
Är sedan 1 september generaldirektör för den nya myndigheten för digital förvaltning, DIGG. Anna har arbetat drygt 10 år med utveckling och digitalisering inom offentlig sektor och speciellt inom samhällsbyggnadsprocessen som utvecklingsdirektör på Lantmäteriet. Innan Lantmäteriet arbetade Anna med telekom och IT hos bl a Tele2 och ICA.

Hannes Sjöblad,
Chief Disruption Officer vid Innovationshuset Epicenter Stockholm. Han är verksam som rådgivare till företag och organisationer för att bistå dem att navigera de snabba teknikförändringarna. Han undervisar vid Singularity University Nordic och är en av grundarna av biohackerföreningen BioNyfiken.

David Trotter,
Försäljningschef IoT, Telia DivX

 

 

 

 

Se alla våra talare här | Se programmet här Anmäl dig till konferensen här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *